Okategoriserade

En flyttfirma för dig som privat och företag

Som företagare har du tunga maskiner

När man flyttar hemifrån eller byter bostad så är det en hel del som man måste packa och flytta. Allt ska flyttas mellan bostäderna. Och det är likadant om man har ett företag. Allt ska flyttas till den nya lokalen. Men det kanske är lite andra saker som ska flyttas. Ingen säng utan mer konferensbord och stolar och maskiner som kopieringsmaskiner. Och att flytta en större maskin kanske inte är något som man själv vill flytta på och dom får definitivt inte plats i din privata bil. Men det finns en flyttfirma för dig som privat och företag i Stockholm som kan hjälpa dig med hela din flytt.

En flyttfirma för dig som privat och företag

För några år sedan sa alla att vi skulle vara pappersfria då det mesta finns på nätet och går att ladda ner. Men när man har ett företag så finns det många regler på att kvitton och papper ska sparas. Så det innebär att vi som företagare fortfarande har papper som företagare som måste sätta in i pärmar. Och alla dessa pärmar är tunga om man lägger ner dom i kartonger. Och packar du själv kan dom lätt bli för tunga. Så varför inte ta hjälp av packning av både pärmar, kartonger och annat som ska flyttas till din nya lokal.

En flyttfirma för dig som privat och företag

För att underlätta det för dig och ditt företag så kan du anlita Excellent Moving. Dom har stor erfarenhet av både flytt för dig som privat person, men också för dig som har ett företag. Och då menar jag med både mindre saker till stora maskiner som både är tunga och otympliga. Och dom har både alla försäkringar och trafiktillstånd för att flytta och bära allt som behövs.

Flyttfirma

Det finns en hel del flyttfirmor som man kan anlita. Och Excellent Moving kan hjälpa dig med mycket mer än vad du tror. Ert företag kanske har en massa saker som har stått i ett förråd ganska länge. Dom kanske ni har och planerat att kasta ganska länge. Men ni kommer aldrig till skott. Så varför inte göra det nu när ni ändå ska byta lokal?! Excellent Moving tänker på miljön och både sorterar och kastar och återvinner allt ni vill utan att du behöver hjälpa till. Och flyttar ert företag till en mindre lokal och inte får plats med allt så hjälper dom till med magasinering av dom sakerna som inte får plats.

Excellent Moving har lång erfarenhet av både packning, flytt, upp packning och dessutom städning av er gamla lokal som ni lämnar. Det är ni som företagare som bestämmer vad ni vill ha hjälp med. Och när ni kontaktar Excellent Moving kan ni gå igenom vad det är som är extra tungt och måste ha lite mer handkraft än en vanlig soffa. Självklart beroende på hur stort allt är och hur tungt allt är. Men allt går att ordna. Och inget är omöjligt! Vilka val ni än bestämmer att ni vill ha så ska ni kunna sitta ner och se till att er flytt blir som ni tänkt.