Jobba med Digitalhälsan

Jobba med Digitalhälsan
Susanne Barkvik Developer
susannebarkvik@blogbiz.se

Ska vi samarbeta och sprida hälsa till människor?

Mitt mission är att tillsammans kan vi nå fler kunder och ge många fler människor alternativ till utveckling av sig själva, sin hälsa eller sitt företag. Jag har redan hjälpt så många personer, men vet att många vill ha olika lösningar och tjänster att kombinera mellan. Så eftersom jag inte besitter all kunskap  är det desto roligare att ge kunderna  fler redskap.  Här kommer Din kunskap in i bilden. Så därför vill jag dela med mig av det jag kan och gör,  och söker dig som samarbetspartners till detta roliga, fria och lönande jobb på fritid, deltid eller heltid. Tillsamman kan vi erbjuda unika produkter och livsstilsprogram inom Hälsa,  Testabaserad näring , träning och viktkontroll.

Är du den jag söker?

 • Du har ett intresse och engagemang för hälsa med näring, träning och/eller  viktminskning 
 • Du driver  kanske företag med egen salong, är massageterapeut, naprapat, hudvårdsterapeut, tatuerare, driver Gym
 • Du har kanske en hälsoutbildning
 • Du kanske är precis i uppstartsfasen för ditt företag
 • Du kanske precis gått i pension och vill tjäna en extraslant
 • Du kanske vill öka din omsättning men inte slita ihjäl dig och kan enkelt göra det med de livsstilsprogram och de näringstillskott jag erbjuder.  Det blir automatiskt en merförsäljning till allt det andra du säljer.
 • Du behöver inget lager, sköta leveranser, eller ha hand om de administrativa delarna, för det sköter vår kundtjänst , de fixar allt.
 • Din insats för att starta är låg så ingen större investering behövs
 • Du får själv nyttja de produkter du vill i sortimentet med förmånliga rabatter och ta del av en rad utbildningssatsningar
 • Du jobbar i den takt du själv vill 
 • Du får 100% support av mig och mitt team, vi gör allt tillsammans

Nu  vill du säkert veta mer om vad det handlar om och hur vi går tillväga  och det berättar jag gärna för dig när du hör av dig. Ett intressant affärssamarbete måste man diskutera tillsammans helt enkelt. Så jag ser fram emot att höra ifrån dig!

Därför är din hälsa så viktig

 • Vill Du må bra och känna att din hälsa är med dig hela livet?
 • Funderar du på att komma igång just idag, men inte vet hur?
 • Har Du någon eller några krämpor som du känner igen här nedan?
  Om du känner att ditt liv är på topp och du har full koll på din hälsa, då gratulerar jag dig, så berätta gärna vad Du gör för att må bra. Men OM det inte är så har du har du precis nu börjat din hälsoresa genom att hittat till denna sida.. Det kan också vara så att du känner någon i din närhet som inte mår så bra och som gärna skulle vilja veta hur man kan förändra sin hälsa. DU kan faktiskt hjälpa dem!
 • Eller har du börjat känna att dina småkrämpor börjar ställa till problem i vardagen ,så de gör att du inte orkar eller kan göra det du vill? Då är det dags att dra i handbromsen!
  Men Du tänk så här! Det är aldrig försent att göra förändring. Jag garanterar dig att det går att förebygga, förändra och förbättra hälsan om du får de rätta redskapen. Och det är med hjälp av alla mina redskap och tips som du får som gör att du kan starta idag. Men Du måste vilja göra jobbet för ingen kan göra det åt dig! Exempel på krämpor som kan ställa till hinder i vardagen är: huvudvärk/ migrän, dålig sömn, dålig matsmältning, är trött och nedstämd, är rastlös, har värk, sötsug, långdragna förkylningar. irritation, svårt att fokusera, dålig koncentration, ingen motivation, eksem och allergier mm. Ja listan kan göras lång. Dessvärre är vi rätt tåliga varelser och kämpar på så länge vi kan och oftast i motvind. Vi tänker att det kanske går

Här får du möjligheter att påverka och göra förändring i din ekonomi

När och OM du väljer att prova och använda  produkter vi rekommenderar för en bättre hälsa och välmående kropp finns det också en rad förtjänster för dig som kund.

Som du kanske läst på de andra sidorna här på Digitalhälsan erbjuder vi kontinuerlig utbildning för alla våra samarbetspartners.  Fokus ligger på information om Hälsa till människor med produktinformation, motivation och försäljning.  Som samarbetspartner kommer du att få allt du behöver för att lyckas med din hälsobusiness. Vi kommer att stötta dig i alla frågor som handlar om att bygga upp ett stabilt och givande hälsoteam. Vi kommer att lära dig hur man når fram med informationen om bättre hälsa till människor. Vi stöttar dig från dag ett. Det bästa är att vi hela tiden jobbar tillsammans i team,  du har hela tiden någon att “hålla i handen”.

Vi söker samarbetspartner

Vi söker samarbetspartners till detta roliga, fria och lönande jobb på fritid, deltid eller heltid med affärskoncept  inom Hälsa, Näring,  Träning och Viktminskning. Kanske börjar din egen karriär hos oss. Bygg upp din egen framgångsrika hälsobusiness tillsammans med oss. Detta är ett otroligt roligt och glädjande arbete. Att hjälpa andra människor till bättre hälsa är en gåva. Jag rekommenderar det varmt! Och Du, jag och mitt team kommer att stötta och dela med mig av allt jag kan till Dig!

Att jobba med Kost och Näring

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna som påverkar vår kropp på olika sätt och som gör att vi kommer i obalanser.  Vi kan testa dessa obalanser och ge feedback med testresulat  Det kan både synas på huden men också kännas långt inne i kroppen om det finns obalanser. Det är en konst att lära känna sin kropp och lyssna på dess signaler. Förutom att äta så bra kos vi bara kant, finns det också anledning att se till att man optimera kroppen med vitaminer och mineraler för att höja motståndskraften.

Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna och ser behov av att komplettera kost med näringstillskott  som är av hög kvalité och renhet i produkterna. Alltid det bästa för de bästa.

Vill du veta mer ?

 

olika måltider som du kompletterar med måltidsersättning
 • Direkt vid start får du ett kundnummer och kan beställa varor både till dig själv och eller dina kunder.
 • Du ingår nu i vårt hälsoteam där vi gemensamt jobbar med att sprida Hälsa från både in och utsidan till andra människor, det är huvudsyftet.
 • Du får gedigen introduktion med fortlöpande och kontinuerlig genomgång av produktkonceptet.
 • Du får utbildning och coachning av mig och hälsoteamet. Vi har utbildning via fysiska träffar, webinarer och även  zoommöten
 • Du får inbjudan och kan delta i våra näringsseminarier och andra evenemang. Vi gör resor tillsammans
 • Du får möjlighet att avancera i din hälsobusiness så mycket du själv vill och i den takt du själv anser möjligt
 • Du kan skaffa dig en extrainkomst eller bygga upp en egen verksamhet med målet att jobba när, var och hur mycket du vill.
 • Du kan själv bestämma vem du vill jobba med.