Utbildning i Hälsa

Driva eget företag

Enligt en undersökning av tidningen Driva eget vill 50% av svenska folket bli egenföretagare. Många har en dröm om att göra det men inte hur man ska göra och om man ens ska våga det. När jag själv var dryga 38 år flammade mitt brinnande intresse upp för att bestämma över min egen tid utifrån att jag själv hade fått två barn och hade fått möjlighet att vara hemma med dem i tre år och leva ett annat liv. Under den tiden hände det mycket med mig mentalt och i mitt inre. Hur ska allt detta gå ihop med att jobba heltid i en anställning och  stressa mellan dagis och jobbet, är det verkligen meningen att det är det som gör mig glad och harmonisk?

Jag fick en idé precis som Sickan i Jönssonligan, jag klurade ut vad jag var riktigt bra på och startade sedan min affärsidé utifrån det. Jag blev konsult inom området IT teknik för människor med funktionsnedsättningar i arbete och skola. I  många år har jag varit kombinatör dvs. en som har anställning och jobbar som företagsledare. Men friheten att helt bestämma över min egen tid står fortfarande kvar.

Lösningen för att frigöra den tid

Den lösningen kom till mig 2011 då jag själv startade med att ta kosttillskott men också såg möjligheterna att  börja jobba med hälsoproduktena. Fördelarna var att affärsidén redan var klar och arbetet inte är i närheten av det som jag själv lagt ner tid på i mitt eget företag. Trots allt så sliter man också hårt för att driva sitt eget företag, det ska man inte glömma. Jag har också hittat det jag är bra på och  sytt ihop det med min egen företagsidé vilket är helt fantastiskt. Du ska ju inte ge upp det du redan är bra på utan lägga ihop dina erfarenheter.

Vi söker dig som är intresserad av att bli distributör inom hälsa, skönhet, sport, och  viktkontroll

Bli samarbetspartner med Digitalhälsan så erbjuder vi Dig Gratis utbildning! När du tagit Ditt beslut att du vill jobba med oss ser vi fram emot att jobba med de bästa av de bästa i branschen.

Anmäl ditt intresse här

Digitalhälsan söker dig som är intresserad av att bli återförsäljare inom hälsa, skönhet, sport, eller viktkontroll

Nu söker Digitalhälsan  10-20 personer med fokus på att lyckas i sitt företagande och få jobba med det man älskar, nämligen att hjälpa andra människor till bättre hälsa. Är du en av dem som vill prova att arbeta med ett färdigt affärskoncept utan dyra investeringar? Då ska du läsa detta.

Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det kan vara att komma igång med ett företagande både om man måste komma på idén själv men även om man jobbar med en färdig affärsidé. Jag har gjort det också så företagsuppstarter är jag bra på. Du behöver ju en del stöd när man kanske i början inte har ingen aning om vilka redskap man behöver,  hur all bokföring går till osv, just därför ger vi dig all support som behövs. Tillsammans växer vi mycket snabbare.

Du blir precis som jag distributör med ett färdigt affärskoncept  som vi också baserar vår utbildning på. Vi har en utbildningsplattform där du snabbt kommer igång med din försäljning och får redskap  för allt du behöver. Du får förstås all support som behövs från dag ett.

Vi vet att tillsammans så går arbetet mycket fortare  och det blir mycket roligare på vägen. Vi har gjort detta om och om igen och vet att det fungerar men det enda som krävs är att du verkligen Vill. Ingen kan påtvinga någon något utan det måste komma från den egna viljan. Vi vet att det fungerar så ge mig ditt förtroende att följa dig och din utveckling som företagare.

Detta får du:

  • Du får hjälp att starta igång din business
  • Tillsammans  jobbar vi med effektfulla hälso och skönhetsprodukter med högsta kvalitet
  • Det är en låg investering och låg risk
  • Det är ett välbeprövat färdigt affärskoncept (25 år på marknaden)
  • Du kan jobba när du vill och var du vill och hur mycket du vill
  • Du behöver inte lägga ned lika mycket tid som ett heltidsjobb för att känna dig nöjd
  • Stora inkomstmöjligheter för rätt person
  • Utbildning under tiden och 100% support

Boka tid för en presentation

Om Du lägger ner din dyrbara tid på detta gör Digitalhälsan detsamma för dig. Tillsammans bygger vi team.

Men du måste vara 100% motiverad!

Skicka din intresseanmälan här

Jobba med digitalhälsan och läs mer om vad det innebär

Vi söker dig som är intresserad av att bli distributör inom hälsa, skönhet, sport, och  viktkontroll

Bli samarbetspartner med Digitalhälsan så erbjuder vi Dig Gratis utbildning! När du tagit Ditt beslut att du vill jobba med oss ser vi fram emot att jobba med de bästa av de bästa i branschen.

Anmäl ditt intresse här