Träning

Vill du går ned i vikt och få en plattare mage på 30 dagar med träning och kostråd?

Så här enkelt fungerar det!

Du tränar en timme om dagen och äter vanlig mat varje dag. Vårt unika träningsprogram kan du träna antingen hemma eller på gymmet, i vardagsrummet, på hotellet är där det passar dig bäst. Du kan ha programmet i mobilen, smartfhone eller dator. För själva träningen behöver du endast ett kvastskaft och två hantlar eller fyllda PET-flaskor.

Du äter god, vanlig mat sex gånger om dagen enligt vårt kostprogram. Du får också coaching av mig som hälsocoach. Vi är ett team av utbildade personliga tränare och kostexperter som hjälper dig att nå snabba resultat. Du får också tillgång till facebookgrupp där du kan ställa frågor. Du har allt att vinna!

Välj det program som passar dig bäst

Du får övningar i form av videoinstruktioner som du kan träna hemma eller
på gymmet eller var du själv tycker det passar.

Övningarna är enkla och extremt effektiva

Köp ditt träningsprogram här

Träningsprogrammet bygger på den unika fustra-metoden som en av våra grundare Jarkko Kortelainen har utvecklat. Fustra-metoden utsågs till årets hälsoprodukt i finland 2013!

Jarkko har också skrivit en bok “Fitnessfighten för alla” där han beskriver hur du får resultat på bara 30 dagar. Det fungerar lika bra för den otränade som för elitidrottaren. Jarkko, som också tränar OS idrottare och Tour de France cyklister, använder samma övningar när han tränar dem som vi har i Worldofshape programmen.

Välj bland de olika online träningsprogrammen!

NU ÄR DET DIN TUR ATT GÅ NER I VIKT OCH KOMMA I FORM – VÅR UNIKA VIKTMINSKNINGSANALYS REKOMMENDERAR DET PROGRAM SOM PASSAR DIG BÄST!

Vill du gå ned i vikt och få en platt mage på 30 dagar? Då ska du läsa detta och fördjupa dig mer under länken ovan. På så sätt kommer du att utmana alla muskler i din kropp och du kommer att bli starkare och smidigare än någonsin. Programmen passar in i tiden när du väljer att starta. Du kommer att vara i ditt livs form!

Gör en enkel behovsanalys här

Är du osäker på vad du ska välja för program kan du göra en enkel viktminskningsanalys här.  Svaren baseras på att du svarar på några frågor och dina svar ger  omedelbart en rekommendation om vad som passar just dig.

Lycka till med din viktminskningsresa!

Det är Din hälsa som räknas

Bli ambassadör för World of Shape!

Bli Ambassadör -Tjäna upp till 50% på våra program och varor!

Som ambassadör så hjälper du oss att sprida vårt budskap om att förbättra folkhälsan, utmana andra till att må bättre och gå ner i vikt samtidigt som man faktiskt kan tjäna pengar och bidra till något bra! Vårt system räknar ut automatiskt all trafik du skickar in via din länk och därefter får du pengar av oss.

Vår trovärdighet = Din trovärdighet

Som Ambassadör är du i goda händer då du får hjälp av oss samtidigt som du har ett gediget koncept att jobba med där över 37000 personer varit med som tappat mer än 120 ton fett och 4 km i midjemått. Genom vårt ambassadörsprogram så tjänar du dessutom pengar på att hjälpa andra till hälsosammare vanor!

Våra program levererar

Vår nya hemsida underlättar för våra kunder att hålla koll på sin träning med våra beprövade program samtidigt som de kan hämta recept, få tips och beräkna ingredienser i vår matdagbok Easy-fooddiary.

Här hittar all information om programmen, träningen och kosten

Hur funkar det?
Det kan inte bli lättare! Vi har skalat bort allt det onödiga och anpassat en enkel produkt så att allt du behöver göra är använda dina länkar för att komma igång. Så här gör du för att jobba som ambassadör:

1.    Du har en sida, blogg Instagram konto eller annat.
2.    Lägg ut din länk där du vill och då loggas de personer som klickar på länken i vårt system..
3.    De köper ett program eller något i vår shop så får du provision p detta.
4.    Använd socialamedier för att sprida worldofshape.com, maila , blogga hur du vill.
5.    Sedan sammanställer vi allt till dig och betalar ut din Ambassadörsprovision varje månad .

Det är allt du behöver göra för att komma igång och hjälpa andra till bättre hälsa. Intresserad av att vara med Sveriges största hälsosida?

Det kan inte bli lättare än att du trycker på knappen nedan, fyller i formuläret, som tar max 2 minuter och sedan kan du köra igång så fort du blivit godkänd.

Ja, jag vill bli ambassadör