CellReset program

CellReset

Nu kan du också följa och genomföra CellReset programmet för att få hälsoförbättringar på fler områden

Det här får du när du startar:

 • Gratis hälsorådgivning och fortlöpande uppföljning catering uppsala
 • 30 % rabatt på hela programmet catering uppsala
 • Gratis kroppsmätning av din hälsostatus före och efter CellReset
 • Flera extrabonusar med matrecept, hälsoföredrag, webinarer mm catering uppsala
 • Du kan genomföra CellReset livsstilsprogram helt och hållet på webben catering uppsala

Vad är CellReset?

Det är ett välbeprövat livsstilsprogram som har sitt ursprung inom NASA för astronauter och deras hälsa i rymden. CellReset utvecklades vidare av den norske näringsfysiologen Aage Stenseth. Han såg programmets unika möjligheter att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen, och som orsakar bland annat högt blodtryck, höga blodfetter, obalans i hormonerna och ökning av våra stresshormoner. Idag är detta ett välbeprövat hälsoprogram över hela världen med fantastiska resultat.

Kika på videon och se alla otroliga resultat som personer delar

Här kan du läsa mer om cellRESET (på engelska)

Läs hela artiklen i SportHälsa

Fyll i din intresseanmälan så sänder jag dit en video på hur programmet är upplagt

Är du redo för CellReset?

Boka hälsokväll

Känner du att ”nu är tiden inne” och är motiverad och har viljan att följa CellReset strukturerade och enkla program? Hör av dig så förklarar jag mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta. Är du 100 % motiverad med vilja att förbättra din hälsa, då kommer du att lyckas. Jag hoppas därför att du väljer Digitalhälsan och mig som din hälsocoach.

Du får allt stöd du behöver för att lyckas. Ett helt team med näringsrådgivare och kostrådgivare, coacher, träningsinstruktörer med flera finns till förfogande. Med CellReset kommer du ha tillgång till webbsida med recept, forum och mycket annat. Allt till ett väldigt bra pris.

Du kommer att ha tillgång till webbsida med recept, forum och mycket annat.

Du kan också delta i näringsseminarier, workshops och Facebookgrupp för att få peppning och prata med andra som kör CellReset livsstilsprogram. Där kan du ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras.

Som bonus får du gratis utbildning. Genom att genomföra din egen CellReset-kur kvalificerar du dig till att bli Livsviktscoach. Vårt team hjälper dig vidare med allt du behöver för att kunna hjälpa andra människor till bättre hälsa.

Är du trött på dieter som inte fungerar? Drömmer du om ett mer hälsosamt liv och ökat välmående?

Fyll i intresseanmälan till Livsstilsprogrammet så hjälper jag dig!

Gör CellReset, berätta din story, sprid hälsa i din omgivning och få betalt

Det är så att när du som nöjd kund berättar det för vänner, bekanta, arbetskamrater m.m. så kommer de att bli väldigt intresserade (eftersom det syns att du fått ett resultat). Om du berättar om hur du gjort så har du möjlighet att få betalt för det. För vi vill att du ska få möjligheten att faktiskt få ersättning för att du berättar och sprider hälsa i din omgivning. Det kallas Win-win och i slutänden så sprider vi tillsammans ett sätt att göra förändring för allas hälsa.

Har du frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Läs artikel om cellRESET skriven av Susanne Barkvik

Kika på videon och se alla fantastiska resultat som personer delar med sig

Ja, jag vill veta mer om Livsstilsprogrammet

CellRESET, Detox och Metabola syndrom

Vi kontaktar dig så fort vi får din intresseanmälan. Du kommer också att få veta mer om CellRESET, Detox och Metabola Syndrom i några av våra följande nyhetsbrev direkt till din mailadress

Vill önska dig en fantastisk start på din hälsoresa!

Fyll i din intresseanmälan till Livsstilsprogrammet

Starta med cellRESET för en bestående förändring

Åtskilliga personer har genomfört CellReset-kur och de allra flesta får som bonus en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och går ner ännu mer i vikt efter den första månaden. Efter stabiliseringsperioden bibehåller du din ”nya hälsostatus”. Idag finns det många kurer och dieter som påkallar vår uppmärksamhet och det kan vara svårt att välja ”den rätta”. Men med vår erfarenhet både personligen och från alla deltagare som vi väglett under programmet är detta en av de mest effektiva vägarna för en bestående livsstilsförändring. Man kan beskriva detta som en otroligt bra start på en ”hälsoresa”, för att balansera alla värden i kroppen, både för dig som vill gå ner i vikt och för dig som enbart vill förbättra din allmänna hälsa.

Målet med att göra cellRESET

CellReset är lätt att följa eftersom du får kostplan dag för dag. Detta ökar också dina chanser till betydande resultat. Målet är att ställa om livsstilen och känna att du gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar. Och det bästa med CellReset program är att om du genomför dessa 28 dagar + stabilisering kan du bibehålla hälsonivåerna över tid. Ser du sedan till att äta en dag i veckan enligt CellReset kostplan kan du behålla denna nivå för resten av ditt liv. Innan du påbörjar CellReset livsstilsprogram är det viktigt att planera så att det passar in i livet. Skulle du mot förmodan behöva avbryta CellReset finns möjlighet att välja att göra kortare versioner av kuren. Vi hjälper dig med alla tänkbara lösningar för att du ska nå bästa möjliga resultat.

Artikel- Susanne tar upp kampen mot metabola syndromet

Detta får du som deltagare i CellReset livsstilsprogram

Du får personlig hälsocoaching och näringsrådgivning före start och under hela programmet. Bor du i – eller har möjlighet att besöka – Stockholmsregionen ingår även en scanning av din hälsostatus före och efter CellReset. Du får också uppföljning under stabiliseringsfasen samt livslång tillgång till programmet.

 • Kostplan som du enkelt följer dag för dag 
 • Tillgång till hemsida med recept, forum, tips och idéer
 • Tillgång till Facebookgrupp där du kan ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andra
 • Näringsseminarier och näringswebinarier där du deltar via din dator.
 • Workshop där vi mäter din hälsostatus på Tanitavåg för att mäta BMI, viceralt fett, BMR, fysisk ålder med mera.
 • Om du efter din egen CellReset-kur känner att du blivit inspirerad och vill hjälpa andra till bättre hälsa är du direkt kvalificerad till att bli Livsviktscoach.
 • Fyll i ditt namn i kontaktformuläret här på sidan så sänder jag dig en video där jag går igenom i stora drag hur upplägget ser ut

Häng med på din livs hälsoresa

ANMÄL INTRESSE