Boka föredrag eller en hälsokväll

Föredrag om kost och hälsa i Stockholm

Föredrag om kost och hälsa i Stockholm susanne.barkvik@digitalhalsan.se

Min bakgrund

Mitt namn är Susanne Barkvik, och jag är utbildad hälsocoach, näringsrådgivare och leg arbetsterapeut. Jag bor utanför Stockholm med min familj. Min passion är att hjälpa människor till en bättre hälsa med att inspirera till att förebygga,  förändra och  förbättra hälsan. Jag håller en rad olika hälsoföredrag för att inspirera dig, din arbetsplats eller ditt team.

Träning och hälsa är en stor passion och en viktig del i mitt liv. När jag vid 40 års åldern fick en höftartros fick jag plötsligt vänja mig vid tanken att inte längre göra sådant jag älskade. Träning har alltid varit en stor del av min vardag, och saker som slalom, dans och löpning är sådant som ökat min livskvalitet. För att kunna komma tillbaka till mitt aktiva jag, och för att få slippa värk och smärta, började jag läsa på om hälsa och testade ett flertal olika lösningar inom träning, näring och kost.

Jag känner en stor tacksamhet över att idag kunna göra mina favoritaktiviteter igen, och min passion för hälsa är något jag mer än gärna delar med mig av. Så valet att bli hälsocoach stod självklart för mig. Nu vill jag hjälpa dig!

Mitt mål tillsammans med dig är att vägleda dig till en fungerande Hälsa där Du befinner dig i Din vardag!

Maila din anmälan

Mail:susannebarkvik@blogbiz.se

Anvisningar: uppge namn, mail samt mobilnummer.

Du bjuder  hem några vänner, grannar, släktingar på en temakväll.  Jag kommer till Er och berättar om hur man kan påverka hälsan och göra skillnad för dig själv och dina nära och kära.

Det bästa valet gör du när du får  pröva produkterna innan du bestämmer dig, något som du sällan annars kan göra i en vanlig affär.

  • Du får veta hur och varför produkterna  fungerar och förbättrar huden.
  • Du får veta varför vi behöver tillföra näring till kroppen och varför vi kan må så bra av dem. Skönhet kommer ju som bekant både från insidan och utsidan.
  • Vi provar och smakar på näringstillskotten och håller ett kort föredrag om varför och hur vi kan förbättra vår hälsa.
  • Allt detta är kostnadsfritt  du bjuder på lite fika det är allt som

För dig som värd/värdinna  får du alltid en fin gåva!