Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Bra choklad

Det finns bra choklad och sen finns det jättebra choklad!

Varför är den här chokladen så bra? Dels för att den har så hög kakaohalt. I den mörka chokladen är det 63% kakao och i den ljusa är det 38% vilket är mycket för att vara en ljus choklad. Båda två smälter i munnen när du äter den och det är svårt att inte äta upp hela kakan!

An ledningen till att jag tycker att den här chokladen är jättebra är att de jobbar för en bra sak i Kongo. När vi köper den här chokladen hjälper vi till att försöka rädda bergsgorillorna och minska tjuvskyttet.

Produktionen av choklden sker lokalt i nationalparken i Kongo och försäljningen hjälper till att finansiera bevarandet av parken. Vi ger också arbetstillfällen till kvinnor som har förlorat sina nära i strider och på det här sättet faktiskt kan försörja sina familjer trots att männen har dött.

Lämna ett svar

Till startsidan