kroppshållning

Jag och Zlatan

Jag och Zlatan, hur kan det vara möjligt?

I ett program på tv pratades det om Zlatan och att han gjorde som han ville i sitt fotbollslag och att han var osolidarisk. Det demensterades att så var inte fallet. Ja, ja det är väl så man pratar om en mästare i fotboll.   Men själv hamnade jag i en märklig situation där jag och Zlatans barn tränade fotboll i samma lag och vi var på ett träningsläger strax utanför Stockholm.

Till saken hörde att alla föräldrar erbjöds att vara med på ett yogapass medans våra barn spelade sin weekend cup i fotboll ute på fotbollsplanen. Så medans vi hör barnen skrattandes och tjondes ute på planen satt vi alla föräldrar inne i yogasalen och skulle börja våra övningar.

Vi börjar med en andningsövning där vi sträcker händerna upp över huvudet, men jag har svårt att koncentrera mig för jag vill ju kika på Zlatan hela tiden.  Alltså jag kände mig helt förbluffad över att jag står bredvid Zlatan och att jag nyss pratat med honom och han var så jädra supertrevlig att jag inte alls tyckte det stämde det jag hört om att ha  är arrogant och otrevlig.

Hur kan det komma sig att jag hamnat här tänker jag återigen….allt är så overkligt. Medans vi gör våra yogarörelser i en massa omöjliga ställningar, tänker jag att han är  modig som vågar vara med i detta sammanhang.

Strax efter att vi är klara säger Zlatan att han är väldigt bra på att spela cello och undrar om han kan spela ett klassiskt stycker för oss.  Va? tror inte det är sant, kan han spela cello också.  Han sätter igång att spela stycket för oss och jag står med hakan hängande, han är ju otroligt musikalisk. Jag börjar fippla med min mobilkamera för jag måste ju föreviga denna stund. Jag vill ju  ta en bild av detta tillfälle som inte så många andra någonsin kommer att få vara med om.

Men min kamera strular och jag fattar inte vad det är fär fel på kameran, jag vill ju få en exklusiv bild för att lägga här i boggen och för att berätta vad jag varit med om.  Men hur jag än gör så går det bara inte att få till en bild, kameran är helknäpp….. och jag missar detta tillfälle och får bara minnas det som en helt unik händelse i mitt liv. En gång och aldrig mer.

Och rrecis just då vaknar jag upp ur min overkligea dröm som känns så verklig att jag först inte fattar att det är en dröm….Hur kan man få till en dröm som denna? Hur ska jag tolka den? Du som är bra på drömtydning kanske kan ge mig en ledtråd.

Att jag och Zlatan skulle ha träffats är en helt osannolikt historia och det är sant att det  får förbli en dröm som inte heller blev förverkligad på bild.

Här är tips på andra drömmar

Din stresscheck är klar

Din hälsocoach online Susanne