Träning

Olivtouren gick till Dalarna

Olivtoruen gick till Dalarna

Förra året var det pirrigt för mig för det var min allra första golfresa utomlands. Det året tillbringade jag några dagar i Malaga och Nerja tillsammans med 6 andra tjejjer. Helt fantastiskt att få spela golf i värme och få njuta av den spanska kusten.

Detta året hade vi också tänkt åka till Spanien men så com Covid-19 emellan, ja inte att någon blev sjuk utan för att Spanien stängde ned helt och vi kunde inte åka. Arrangören som är två av vännerna styrde om vår golftour till vackra Dalarna i stället, nämligen till Falu- Borlänge trakten. På bilden ser du alla glada golftjejjer.

I 4 intensiva dagar spelade vi på tre olika banor nämligen Aspeboda GK. Leksand GK och Dalsjö GK. Personligen tyckte jag bäst om Leksand för den är så otroligt vacker bana och solen sken hela dagen. Själva spelet gick hyfsat bra, kom inte sist i alla fall. Vi spelad i 3 lag och det tar ju några timmar innan alla blev klara. 4 timmar tar en 18 hålsrunda så det blev många steg med stegräknaren dessa dagar. På kvällarna  hade vi middag, drack lite vin och hade prisutdelningar, bastubad, yoga och en massa skratt och roligt tjejjsnack. ( ja vi är i 60 års åldern allihopa).

Jag laddar alltid med extra näringsprodukter när jag spelar golf och speciellt när det blir så många dagars promenader. Det känns annars i benen och jag behöver fylla på med bla mineraler så att jag inte får sträckning i vaderna. Återhämtningen är viktig vid träning. Ju äldre man blir desto viktigare att ta hand om kroppen så att den orkar. I dagarna har det presenterats en ny produkt som jag kommer att köpa som är för personer ålder 50+. Den innehåller en kombo av alla de viktiga näringsämnen som en äldre kropp behöver som Q10, Lutein, Omega, Ginseng, B6, Isoflavon och en massa annat. Den kommer bli perfekt laddning för mina framtida golfrundor och träningspass. Håll koll i min webbshop så hittar du den snart, för den är precis landerad.

 

ps/ Vill du ha lite råd kring val av produkter sök näringsrådgivare på Digitalhälsan

Din hälsocoahc online

/Susanne