Okategoriserade

Din stresscheck är klar!

Nu är din stresscheck klar!

Att göra en stresscheck är något jag gör med jämna mellanrum. Jag bär en LINKURA EKG mätare på mig sedan april månad, delvis för att jag utbildat mig till Linkura coach, men också för att följa min egen hälsoutveckling. Det är  väldigt spännande att få direktåterkoppling i Linkura appen. Det blir då möjligt att ta tag i och reflektera över eventuella problem på ett mycket tidigt stadium.

Här är mitt svar

Feedback på din stresscheck är nu klar! “Enligt mätvärdena ser din kropp ut att må bra. Din balans mellan stress och återhämtning ligger över de rekommenderade värdena och du har god sömnkvalitet”

Det är väldigt bra att få denna feedback då det visar resultat på hur jag tar hand om min hälsa och ger tips när något kan förbättras ännu mer.

I en stresscheck kontrolleras alltid hur jag upplever saker och ting för att AI coachen Linus ska kunna skapa en större bild och ge mig bättre återkoppling. Den mäter och sammanställer 3 dagar med information om min balans eller obalans.
Det är tre frågor jag ska svara på;
1. Har den här dagen varit en vanlig dag eller ser den annorlunda ut mot normalt?
2. Om du tänker på livsbalansen – känner du att stressen har tagit överhanden senaste veckorna eller har det varit en bra balans?
3. Om du reflekterar över ditt minne senaste tiden, hur har det fungerat jämfört med normalt?

Man kikar även på sömnen och sömnkvalitén

Sömnen bör ligga över den rekommenderade gränsen 70%.
Även sömnen analyseras och några frågor ska besvaras.
1. Hur känner du själv att din sömn varit en typisk natt den senaste tiden?
2. Har du känt dig utvilad när du klivit upp ur sängen en typisk morgon den senaste tiden?
3. Hur har du känt dig på dagen en typisk dag den senaste tiden?

Vill du också testa Linkura EKG mätning och få koll på din hälsostatus?

Så andas du dig smartare

Skriv i kommentaren eller sänd ett mail till så ska jag hjälpa dig vidare.