detox

Så städar du kroppen med D Drink Detox

 

Så städar du kroppen med D Drink Detox.

Så städar du kroppen med D Drink Detox. Det är min årligt återkommande städning av kroppen.  Jag gillar att städa, men inte vara bland grejjer utan på insidan av kroppen också. Det passar mig väldigt bra efter en ansträngande period för kroppen både med all frestande julmat och julgodis samt att det känns bra att starta på nytt när det är ett nytt år.

Så här fungerar D Drink Detox

Jag startade min 14 dagars kur med D Drink för några dagar sedan och det känns redan att det sker förändringar i kroppen. Den smakar faktiskt gott, vilket inte alla detoxkurer gör.  D Drink Detox är en komplett reningsdrink som har 5 olika Power Packs (målfokusområden) som alla jobbar på sitt sätt.  De rensar ut gifter som kroppen inte själv lyckas bli av med lika enkelt. Målfokusområden som genomgår rensning är levern, gallan, tarmen, njurar och hud. Vi lagrar ju en del slagg och toxiner i kroppen som vi själva inte kan göra oss av med.

Vad innehåller D drink för nyttigheter?

D drink bidrar till att bibehålla en normal leverfunktion och ämnesomsättning i 14-dagars programmet med endast en portion drink per dag. Den innehåller en härlig blandning av högkvalitativa och naturliga ingredienser som kombinerar banbrytande NTC-teknologi med kunskap om ayurvedisk läkekonst som är flera 1000 år gammal.

Spirulina, Chlorella, Gurkmeja, Nässla ,Broccoli, Kronärtskocka,  Mariatistel, Ramslök, Zink, Krom, Molybdem, Selen,  NTC. D drink Detox innehåller också NTC som stödjer optimalt näringsintag, den är vattenlöslig och  chlorella, spirulina och kolin, kurkumin ( gurkmeja) har en  hög biotillgänglighet (upp till 40 gånger högre biotillgänglighet). Högkvalitativa naturliga ingredienser, som extrakt från broccoli, mariatistel och ramslök ingår också. Bioaktiva ämnen så som krom, kolin bidrar till att bibehålla en normal leverfunktion. Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen.

OBS! Du behöver endast ta en drink på morgonen i 14 dagar, enkelt och otroligt effektfullt.

Vill du också testa? Skriv ett RENSA UT och skicka till min kontaktsida https://digitalhalsan.se/kontakt/

Kika på en liten kortvideo där du ser drinken blandas

Har du bestämt dig för att du vill städa på insidan beställer du städutrustningen här

#ddrink #digitalhälsan #detox