Hälsotest

Har du gjort ett hälsotest någon gång?

Har du gjort ett hälsotest någon gång?

Jag börjar året med att göra ett Hälsotest där jag tagit en rad prover, (6 provrör), för jag har aldrig gjort ett sådant heltäckande hälsotest någon gång.  Jag valde Werlabs för att testa o se hur det fungerar och följa upp min hälsostatus. ( fick 20% rabatt vid första tillfället).

Jag valde stora XL paketet då jag vill ha test av “rubb och stubb”. Jag har ju intagit kosttillskott i många år men aldrig mätt nivåerna, så bara det är intressant att se hur nivåerna ligger. Testet ska ju göras när man känner sig frisk eller så frisk man kan vara.

1 timme efter provtagningen började svaren ramla in i min Werlabsjournal. Väldigt bra beskrivningar som visar vad testerna innefattar och vad det betyder, om de är för låga eller för höga. Jag fyller också i en grunddata med info om vikt, längd, läkemedelsintag, sjukdomar mm som ska vara med.

När allt är klart kommer en läkare att återkoppla på svaren. Det ska bli spännande att se återkopplingen och vad kommentarer blir. Så här långt känns det mycket positivt och proffsigt upplägg och framförallt otroligt snabbt.

Tanken är att göra en uppföljning om kanske ett år eller om det är så att jag behöver komplettera eller åtgärda något. Det svaret har jag ännu inte fått då jag väntar in några svar till. Rent tekniskt tycker jag den är enkel att använda och tillgängligheten och användbarheten är bra i appen eller om man hellre vill se den på datorn. Jag kan sedan skriva ut alla svar som pdf och även se svaren i grafer.

Det finns ju en rad olika slags tester man kan göra för att mäta hälsan. Själv jobbar jag med HRV träning som är ett test för att se stressnivån i kroppen men också ett träningsprogram när man själv vill fördjupa sig i och ta tag i de delar som minskar stressen i vardagen.

Vill du läsa mer om HRV träning hittar du det här.

Hälsningar

Susanne/ din hälsocoach online