Uncategorized

Har du anlitat en hälsocoach någon gång?

Kosta på dig en egen hälsocoach

För ett antal år sedan anlitade jag en hälsocoach för att gå ned i vikt. Det var när jag hade fått diagnostiserat en höftartros och behövde gå ned ca 9 kilo som jag tog kontakt med en hälsocoach. Detta skulle bli en åtgärd för att skjuta operationen längre fram i tiden. Det här ar en av de saker jag blev tvungen att ta tag i för att påverka min egen situation och för att underlätta både gång och belastning på höften.

Att anlita en hälsocoach

Det var helt underbart att ha en hälsocoach för att få någon att bolla mina resultat och erfarenheter med. För det är inte alltid så lätt att fixa saker på egen hand, det krävs en hel del av fokus och planering för att få saker gjorda i vardagen. För mig var det just för att skjuta opererationen famåt i tiden.

Jag la om min kost för att gå ned i vikt och tränade regelbundet med olika aktiviteter.  Det var väldigt skönt att ha enegen hälsocoach som regelbundet peppade mig och följde mig för att nå målet.

Efter ytterligare två år blev det ändå en operation för mig där man satte in en titanhöft. En operation som jag förberett mig väldigt länge för och som till slut blev ett måste. Den operationen gav mig ännu en ny upplevelse där den molande smärtan var borta i ett kick efter att den nya höften opererats in. Till min förvåning läkte detta sår väldigt snabbt, till att i stort sett vara näst intill osynligt. Jag minns att jag under den perioden boostade jag mig med stora doser av mineraler med utvalda  premiumprodukter som hjälpte till att läka  såret och för att stärka skellettet.

Att kunna påverka sin egen hälsa

Under denna perioden hade jag även coachning av professioner som är specialister på rehabilitering och näringsintag. Mitt intresse för hälsa fördjupades än mer och jag valde att själv utbildada mig till hälsocoach och näringsrådgivare. Det blev en livsstil där nya dörrar öppandes för mig och jag nu insåg hur mycket mer man själv kan göra för att påverka och förbättra den egen hälsan och på så sätt förbättra vardagen på många plan.

Jag brinner verkligen för att dela med mig av min kunskap och erfarenhet för att göra vardagen hälsosammare för dig!

Är du själv nyfiken på vad jag som hälsocoach och näringsrådgivare kan errbjuda så kika in på sidan under tjänster. Läs mer här

Din hälsocoach online/ Susanne