Skip to content
Vill du komma i form i vår?
cellRESET, detox

Vill du komma i form i vår?

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

CellRESET

CellRESET (eller CellBalans som den också kallas) är en strikt diet från 28 dagar till 90 dagar  där du äter vanlig mat hela perioden,  I kombination med maten kompletterar du med vitaminer och mineraler av högsta kvalitet hjälper dig till en långsiktig, hållbar och hälsosam livsstil.
Du bestämmer själv vilket upplägg som passar dig bäst i vardagen. När kroppen har balanserats har den inte längre ett sug efter överflödig energi, och vi lockas inte in i beroendet att äta det vi inte behöver.

Målet är att man ska kunna känna sig nöjd, glad och harmonisk med precis det kropp och själ behöver.

“Livsstilsprogrammet CellRESET” bygger ursprungligen på ett program från NASA. Unika näringsprodukter läggs till för ge bästa och säkraste resultatet.

Programmet balanserar och återställer dina celler på 28 dagar!

* Balanserar hormonsystemet
* Rensar din kropp på slagg och gifter
* Gör dig mer fokuserad
* Ökar din energi
* Minskar / Tar bort ditt sötsug
* Balanserar blodtryck, blodfetter och blodsocker
* Viktnedgång ca 3 – 12 kg samtidigt som kroppen hänger med och får en bättre och fastare form.

* Har man ingen övervikt kan man göra CellRESET ändå utan att förlora i vikt.

Hur fungerar det?

Här kan du läsa artiklen jag skrev i tidningen SportHälsa för några år sedan. Artikeln är lika aktuell idag som då. Många passar på att göra cellRESET någon gång per år eftersom man mår så bra efterråt. Det fungerar som en detox som jobbar på insidan av kroppen  och som gör att kroppen formar sig och kommer i balans.

En investering för livet – och en fin present till dig själv!

Varmt välkommen att höra av dig för en kostnadsfri konsultation!

För Kostnadsfri rådgivning kontakta Susanne på Digitalhälsan

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *