Uncategorized

Gott Nytt Hälsoår 2019 önskar Susanne Digitalhälsan

Gott Nytt år 2019!

Gott Nytt År 2019! Så fort ett år går eller hur? Men vart tar tiden vägen och vad har hänt under året? För min del så är hälsan ett viktigt fokus och där gör vi väl alla så gott vi kan för att hitta den väg som gör att vi mår bra, eller hur?

Vad gillar du mest att träna?

För min del har det varit att fokusera på träning en del och det har gått hyfsat bra tycker jag. Jag går på ett gym och har alltid älskat att gå på Spinning för jag tycker det ger så snabb energi och pulsen får sig en genomkörare. har ju tampats med en knäartros som jag har men genom att jag tränar spinning så håller sig knät hyfsat bra.

Golf är också något som jag och maken gjort mycket av i vår, sommar och höst. Det är fantastiskt skönt att vara ute i naturen och egentligen är det nog det jag gillar mest. Jag har inte längre några mål att bli någon superspelare utan jag gör så gott jag kan där och det går hyfsat bra.

Yoga har jag också siktat in mig på och då den Medicinska yogan. Jag har insett att jag behöver det inre lugnet lika mycket som den fysiska träningen och det har gjort underverk. det är en konst att kunna slappna av och andas rätt. Jag känner mig oerhört mjuk och skön i kroppen efteråt. Brukar du Yoga? Vad är din känsla efteråt? Här får du tips på yogaövningar för att motverka stress

HRV träning -ditt verktyg för att minska stress

Jag har under detta året påbörjat en utbildning inom HRV träning Sverige för att bli HRV coach. Med HRV träning inspirerar vi omgivning genom e-hälsa med digitala produkter att lära sig hantera stress och skapa bättre tillstånd i vardagens utmaningar. Våra digitala produkter bygger på HRV forskningen och visar direkt resultat i dator/mobil. Produkterna används i kombination med enkla, praktiska, tillförlitliga HRV Träning metoder för att balansera hjärta, sinne och känslor. Skicka ett meddelande i kontaktformuläret så ska du får ett dokument med energikontroll.

Livsstilsprogrammet cellRESET /cellBALANS

Många personer har genomfört  livsstilsprogrammet genom Digitalhälsan under året och de allra flesta får som bonus en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och går ner ännu mer i vikt efter den första månaden. Efter stabiliseringsperioden bibehåller du din ”nya hälsostatus”. CellReset är lätt att följa eftersom du får kostplan dag för dag. Detta ökar också dina chanser till betydande resultat. Målet är att ställa om livsstilen och känna att du gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar. Det gör man genom att utesluta salt och socker i kosten samt att man äter mestadels protein och äter 4 måltider om dagen. Resultatet låter inte vänta på sig. Känner du att du är redo för en förändring på kostsidan är du välkommen att boka en kostnadsfri rådgivning per telefon av mig. Boka kostnadsfri rådgivning här

Gott nytt år!

Kram Susanne/ Din hälsocoach online