Kost och Hälsa, Uncategorized

Hälsosammare fikaraster för företag

Hälsokicken- Boka föredrag  och få fina startup erbjudanden!

Hälsokicken kallar jag hälsokonceptet där företagare med anställda får ta del av mina kunskaper om kost och hälsa och få en rad “nycklar” för att förbättra och förebygga den ohälsa som så många pratar om.  Alla “tjänar” vi ju pengar på vår hälsa så tillvida att den ska ge oss en hälsa som gör att vi kan dra in den inkomst vi behöver för att kunna leva. Det kan för många bli en svår ekvation den dagen man kanske blir sjukskriven.  Kunskapen om att vända detta djupdyker vi i.

Ge dina anställda en godare och hälsosammare fikarast!

Jag erbjuder dig som företagare och dina anställda föredrag om Kost och Hälsa och hur du och dina anställda kan förbättra den privata hälsan.

Ni får möjlighet att smaka på våra vitamindrinkar som stärker immunförsvaret, stärker mage och tarm och ger dig energi och fokus att orka hela dagen.  Fördraget är kostnadsfritt första gången och Du får också en hälsoenkät att fylla i som start på din hälsoresa. Du får fina startup erbjudanden!

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de grundläggande anledningarna till att många inte längre orkar upp till sina förväntningar på jobbet och /eller privat. Vi har helt enkelt inte energi nog att orka med allt vi vill. Och din hälsa äger du själv och ska förvalta, så under föredraget får du veta vad Mikro och Makronäring är och om cellens funktioner och vilka varningssignaler vi bör vara uppmärksamma på.

Du får veta vilken näring vi behöver och varför? kosttillskott eller inte? Du får redskap för vad du kan göra själv. Du får också en hälsoenkät att fylla i som start på din hälsoresa.Du får med dig från föredraget en rad “nycklar” som du själv kan ha nytta av på den egen Hälsoresa.

Kostnadsfritt föredrag första gången (inom Stockholm med omnejd)

Boka ditt föredrag här

Läs om föredraget