Uncategorized

Så vinterstädar du din kropp med cellRESET

Hur ofta städar du i ditt hem? Tvättar bilen? Diskar, dammsuger och tvättar?

Förmodligen flera gånger i veckan. Men hur ofta tvättar du dig själv? Ja på utsidan förstår jag, men på insidan, hur är det med det?

Det är just det som vi lätt glömmer. CellReset är lätt att följa eftersom du får kostplan dag för dag. Detta ökar också dina chanser till betydande resultat. Målet är att ställa om livsstilen och känna att du gjort en förändring till det bättre efter 90 dagar. Och det bästa med CellReset program är att om du genomför dessa 28 dagar + stabilisering kan du bibehålla hälsonivåerna över tid. Ser du sedan till att äta en dag i veckan enligt CellReset kostplan kan du behålla denna nivå för resten av ditt liv. Innan du påbörjar CellReset livsstilsprogram är det viktigt att planera så att det passar in i livet. Skulle du mot förmodan behöva avbryta CellReset finns möjlighet att välja att göra kortare versioner av kuren. Vi hjälper dig med alla tänkbara lösningar för att du ska nå bästa möjliga er bort, det vi inte ser finns inte..

Det är just det CELLRESET gör, städar på insidan av kroppen. På bara 28 dagar kan du förändra och förbättra din hälsa och komma in i nya hälsosamma vanor. Gör du dessutom 60 dagars stabilisering får du garanterat ett hållbart resultat.

Du får personlig hälsocoaching och näringsrådgivning före start och under hela programmet. Bor du i – eller har möjlighet att besöka – Stockholmsregionen ingår även en scanning av din hälsostatus före och efter CellReset. Du får också uppföljning under stabiliseringsfasen samt livslång tillgång till programmet.

Kostplan som du enkelt följer dag för dag (Det här äter och dricker du under 90 dagar)

Tillgång till hemsida med recept, forum, tips och idéer

Tillgång till Facebookgrupp där du kan ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andra

Näringsseminarier och näringswebinarier där du deltar via din dator.

Så vill du ha hjälp att vinterstäda ska du läsa mer här.