Skip to content
Så kan du rensa kroppen inför hösten med cellRESET
Uncategorized

Så kan du rensa kroppen inför hösten med cellRESET

Har du som jag både ätit godsaker och kanske slappat en del under sommaren?

Ja, det är väl det man ska göra när man är ledig tänker du och det ska man kanske inte ha dåligt samvete för, tycker jag. För om man vet hur man ska styra tillbaka ätandet och rutinerna som gör att man mår bra så är det ju inga problem. Värre är det om åren bara går och man inget gör.

Just därför vill jag berätta om cellRESET som är ett kostprogram där du rensar kroppen från överskott av salt och socker och ställer tillbaka  balansen i kroppen med blodsocker, blodtryck, hormoner och en massa andra saker. Starta om cellerna helt enkelt.

Åtskilliga personer har genomfört CellReset kostprogram och de allra flesta får som bonus en viktminskning på cirka 3-6 kg efter de första 7 dagarna och går ner ännu mer i vikt efter den första månaden. Efter stabiliseringsperioden som är på ytterligare 60 dagar bibehåller du din ”nya hälsostatus”. Med nya ögon och medvetenhet kommer du nu att ge dig själv en hälsosammare framtid.

Det här kan alla göra både om du har några kilos övervikt men även du som inte behöver gå ner i vikt. Kroppen balanserar det den behöver och rensar insidan från slagg och skräp som ska ut.

Känner du nu att ”nu är tiden inne” och är motiverad och har viljan att följa CellReset strukturerade och enkla program? Hör av dig så förklarar jag mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta.

Kika och lyssna på min lilla video så får du veta lite mer. Se videon “Så rensar du kroppen inför hösten”

Eftersom du får gratis rådgivning har du möjlighet att få de allra bästa råden för din hälsa. Sänd dina frågor till https://digitalhalsan.se/kontakt//

Här kan du läsa mer om cellreset

Ha en fin morgondag!

Susanne din hälsocoach online