Skip to content
För dina drömmar dig till en verklighet?
Uncategorized

För dina drömmar dig till en verklighet?

För dina drömmar dig till en verklighet?

Ja en dröm kan vara långt borta eller så är den väldigt nära. Men är det så att dina drömmar för dig till en verklighet eller står du kvar på perrongen och väntar och tror att tåget har gått?

Det är spännande att gå tillbaka i tiden och se om det man då planerade har blivit verklighet. För min del blickade  jag tillbaka i mina blogginlägg och ett av dem handlade om att sätta upp mål för det nya året, i mitt fall var året 2014. När jag nu kikar på vad jag skrev så ser jag att många av de saker jag planerade har förverkligats. Så här skrev jag då. Du får massor med trevliga länkar här nedan som du också kanske drömmer om.

Jag blev sugen att checka av för att se om mina drömmar blivit en verklighet:

Vissa drömmar är stora och andra är små, vissa går snabbare och andra kräver lägre planering. En av mina drömmar eller om vi kallar det planer var att skriva en bok men det har jag inte har gjort ännu, men istället så fokuserar jag just nu mitt skrivande i att blogga. Jag har gått med i något som heter “Företagarens bloggutmaning“. Vi är samlade i en grupp på Facebook och där får vi får korta effektiva uppgifter som förbättrar företagsbloggen på endast 30 dagar. Det är en väldigt rolig utmaning och det är en massa intressanta och duktiga företagare som också gör utmaningen tillsammans. Här kan du läsa mer om Bloggsucce.se och Hur du kan bli bättre på att blogga i ditt företagande

Min blogg på Digitalhälsan handlar just som det låter om Hälsa, Kunskap och Ekonomi att kunna jobba hemifrån. Och eftersom jag jobbar mestadels digitalt så handlar det om att också kunna skriva och berätta om det jag gör. För hur det nu än är så vill jag att du som läser mina inlägg ska finna något nytt att lära dig om hälsan och att du också ska kunna lita på mina bästa råd där du känner dig mogen att vilja prova mina produkter och tjänster. Hälsa betyder så mycket olika saker för oss alla så det kräver lite eftertanke och planering när man är i stånd att vilja göra en förändring på något sätt.  Därför finns jag för att ge dig de bästa råden

Att och stödet jobba online innebär att jag finns för dig när du behöver mig. Du kan bo i en helt annan del av världen för med hjälp av tekniken kan vi träffas och ta en “cyberfika”.  Jag har gratis telefonrådgivning  och jag svarar mer än gärna på dina frågor.

Näringsrådgivning online är mitt bästa redskap för dig, här får du mer information om vad jag kan göra för dig

Låt mig ta dig vidare till dina drömmar när det gäller din Hälsa och välmående.

Ha en fin dag och ta ditt beslut idag!

Susanne

Din hälsocoach online