Uncategorized

Glad midsommar med jordgubbstårta

Hej!

Du är kanske en av dem som provat CellRESET Livsstilsprogrammet  och även fortsatt med stabiliseringen för att få en långsiktig hållbar hälsa. Det är oftast det som är det svåraste. Men med nya ögon och ett nytt fokus så gör varje liten förändring skillnad i vardagen. Tex att inte salta så mycket på maten, att dra ner på sockret i dess olika former. Det finns nämligen mycket socker i våra livsmedel om vi lusläser innehållsförteckningen. det är där vi kan göra våra mer medvetna val. Vill du läsa mer o cellRESET kan du göra det här

Inför midsommar nu så har jag hittat en nyttig och sockerfri jordgubbstårta som du får recept på här. Nu pratar man om att jordgubbar är våra mest besprutade frukter men det beror förstås på hur de är odlade och var de kommer ifrån. Men visst är de goda hur som helst och lagom är bäst.

Jordgubbstårta receptet

ps/ Vill du testa D drink detox  så är det en detox som också rensar ur toxiner och slaggämnen som vi samlar i våra kroppar. Du kan läsa mer  om D drink här i min blogg

Ha en fin go midsommar!

Hälsningar

Susanne

Din hälso coach på nätet