detox

Detox drinken du måste prova

En detox du bara måste prova!

Vi har nu en helt ny detox i Sverige och efterfrågan är redan så stor då produkten är helt unik med sina utrensande funktioner. Det är en 14 dagars detoxkur som rensar kroppen och levern från gifter, slagg, tungmetaller mm. Du tar en drink på morgonen innan frukost och äter sedan som vanligt och så rent du kan i 14 dagar. Två ggr/år räcker att köra Detoxen. Alla kan använda dem dock ej barn under 12 år och ammande och gravida kvinnor. Resultaten kan variera på hur mycket “skräp” som finns lagrat i kroppen och  många får tömma magen många gånger och en del kissar väldigt mycket. Men det är vår kropps sätt att rensa ut så att städa på insidan kroppen är inte fel.

Så här gör du för att få bort gifter ur kroppen med  detoxdrinken

Detoxen är ämnad till att avlasta och stödja alla kroppens utrensande organ

Den hjälper till att “tömma” kroppens organsystem på toxiner: tex mikro-plastämnen från hushållsartiklar, hygienprodukter, tvättmedel, toxiner från färgen i textiler, – med andra ord allt som klassas som miljö-gifter, vidare kan vi vinka glatt goodby till rester från bekämpningsmedel, läkemedel rester, alla möjliga tillsatser i livsmedel och alla möjliga slaggprodukter som kroppen vill ut.

5 målfokusområden som D-drink inriktar sig på är; immunförsvaret, mage och tarm, lever, njurar och hud. Alla ämnen jobbar i synnergier med varandra för att tillsammans rensa ut toxiner i kroppen.

Innehåll:
Spirulina 💚 Chlorella 💚 Gurkmeja 💚Nässla 💚 Broccoli 💚 Kronärtskocka 💚 Mariatistel 💚 Ramslök 💚 Zink 💚 Krom 💚 Molybden 💚 Selen 💚 Kolin  💚 Ayurediska örter 💚Ingefära💚NTC 💚 14 dagarskur 💚 345 kr

Vill du beställa D drinken kan du göra det här

Här  kan du följa inlägg om detoxen på Facebook

Skicka mig ett pm redan idag!

Hälsningar Susanne

Din digitala hälsocoach