antiinflammatoriska recept

Så gör du en antiinflammatorisk drink som stärker tarmen

Så gör du en antiinflammatorisk drink som stärker tarmen

Det är så många som har frågat hur man gör den antiinflammatoriska shoten och vill ha recept på den. Jag har själv fått tipset från boken FoodPI+\Rmacy och även träffat upphovskvinnorna till boken. Riktigt bra bok i övrigt som handlar om inflammationshämmande mat. Jag dricker själv denna shot nästan varje dag för det känns helt enkelt bra i magen och jag känner att den kompletterar mina vitaminer och mineraler på ett effektivt sätt. Kan vara en god idé att dricka den nu när det är förkylningstider och andra baccilusker som härjar lite här och var.Blanda till en sats till flera dagar på en gång så slipper du står varje dag och blanda till den. Den klarar sig i kylskåpet några dagar.

Jag har gjort en liten videofilm om shoten som du kan kika på här. I filmen hittar du receptet.

Här är videon på gurkmeja shotten!