Kost och Hälsa

Återställ celler för en bättre hälsa

“Återställ cellerna för en bättre hälsa”

Har du svårt för att hålla uppe träningsmotivationen? Kanske är det att just ta sig till gymmet som är problemet? För min egen del så har jag själv brottats med detta under perioder i mitt liv. Har själv letat runt och provat olika modeller på både gym och olika träningsmetoder men tror mig funnit det jag trivs med nu.  Idag kör jag en mix av att träna hemma ( i de fall jag inte hinner ta mig till gymmet) och att välja ett träningsställe där det finns många olika tider och grupper att välja mellan. Jag har kommit på att jag just nu behöver gruppträning för att få energi.

För min del spelar också flexibiliteten stor roll eftersom jag reser en hel del i jobbet och har svårt att passa tider speciella dagar. Att träna hemma och online är därför en av mina lösningar. Jag kan dessutom  träna på hotellet om så behövs. Behöver bara se till att jag har med mig träningskläder och att jag kopplar upp mig på min Onelineträning på World of Shape.

Den andra delen jag hjälper mina kunder med är att återställa cellerna för en bättre hälsa med den metabola kuren cellRESET. Den är väldigt effektiv och man bestämmer själv när i tiden man vill göra den. Den bygger kort och gott på att äta mestadels proteiner och att inte inta varken salt eller socker under 90 dagar. CellRESET har fått stor genomslag här i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Du kan läsa mer om den här på webbsidan.

Nu kan du läsa min artikel i sporttidningen Nordic Wellnes sid 82.
Läs hela artikeln här