Uncategorized

Susanne skriver om metabola syndromet

I gårdagens morgontidning i DN fanns bilagan SportHälsa som är en sporttidning. I den kan du läsa om just Metabola syndromet som du även finner här på min webbsida. Metabola syndrom är ett samlingsnamn för de sjukdomar som uppstår till följd av den hårt förädlade kosten vi får i oss i allt större grad. I artikeln kan du också läsa om cellRESET som är en metod för att få bukt på metabola syndrom av olika slag.

Stressad kropp

Den stressar kroppen och överanstränger våra blodsockerreglerande organ. För att inte citera allt som står i tidningen föreslår jag att du läser hela artikeln som Susanne skrivit i tidningen SportHälsa_ nr4-2016_46 och sedan hittar du förstås mer här på Digitalhälsans webbplats.

Läs mer om metabola syndrom och cellRESET