cellRESET

Är du redo för en livsstilsförändring med cellRESET?

 cellRESET- livsstilsprogrammet som ger en hållbar hälsa

På 28 dagar kan du optimera din hälsa och förbättra din hälsa på många områden . Troligtvis så känner du någon som gjort det eller så är det helt nytt för dig.  CellRESET har ett djupare syfte än många andra metoder.  Jag själv gjorde CellRESET första gången för 4 år sedan och har sedan gjort den en gång till,  båda gångerna med effektiva resultat. Det fungerar verkligen. Jag blev så övertygad att jag ville lära mig mer och har också fått förmånen att träffa och lyssna på Aage Stenseths som är initiativtagare till programmet. Nu är jag själv också cellRESET coach och jobbar med att coacha och vägleda kunder under och efter programmet. cellRESET är stort framförallt i Europa coh scandinavien men nu också i USA. Det är fantastiskt roligt.

CellReset är ett välbeprövat livsstilsprogram program som har sitt ursprung inom NASA för astronauter och deras hälsa i rymden. CellReset livsstilsprogram utvecklades vidare av den norske näringsfysiologen Aage Stenseth. Han såg programmets unika möjligheter att ställa tillrätta de obalanser som finns i kroppen, och som orsakar bland annat högt blodtryck, höga blodfetter, obalans i hormonerna och ökning av våra stresshormoner. Idag är detta ett välbeprövat program över hela världen med fantastiska resultat. Det är alltså inget viktnedgångsprogram men bonus blir att du kan tappa några kilo beroende på hur mycket övervikt du har. De som inte vill gå ned i vikt kommer heller inte att göra det för kroppen reglerar detta själv.

Kortfattat så pågår cellRESET i 28 dagar där du följer ett kostprogram dag för dag. Du äter och dricker och kommer alltså inte att svälta dig på något sätt, det är det som är så bra. Efter 28 dagar följer en stabiliseringsperiod på 60 dagar som vi rekommenderar för att få en stabil nivå för kroppen. Efter de totalt 90 dagarna fortsätter du på egen hand att äta en dag/vecka enligt kostplanen så kommer du att hålla din hälsostatus på en optimal nivå.

Läs artikeln om Metabola syndromet

SportHälsa_ nr4-2016_46

Här är några av de viktiga resultat du har att förvänta dig

 • Blodsocker kommer i balans
 • Insulinmängden i blodet reduceras
 • Kroppen rensas på slaggprodukter
 • Blodtryck regleras
 • Förbränningen kommer igång
 • Farliga fettavlagringar i blodkärlen förbränns
 • Det oönskade fettet försvinner
 • Under kuren går du ner 8- 12 kilo på 28 dagar (allt beroende på hur mycket övervikt du har)
 • Ökad styrka och uthållighet
 • Minskad vikt
 • Bibehåller muskelmassan
 • Ökar syresättningen
 • Bättre resultat
 • Mindre skador
 • Minskat sötsug
 • En tarm som mår bra
 • Mer energi och Motivation

Känner du att ”nu är tiden inne” och är motiverad och har viljan att följa vårt strukturerade, enkla kostprogram CellRESET?

Då vill vi att du hör av dig så förklarar vi mer, både om programmet och hur du går till väga för att starta. Det ska kännas rätt för dig. Är du 100 % motiverad med vilja att förbättra din hälsa, då kommer du att lyckas. Du får alltså all den hjälp du behöver för att lyckas: ett helt team med näringsrådgivare och kostrådgivare, coacher, träningsinstruktörer med flera finns till förfogande. Du kommer att ha tillgång till webbsida med recept, forum och mycket annat. Du kan också delta i näringsseminarier, workshops och Facebookgrupp för att få peppning och prata med andra som kör CellReset livsstilsprogram. Där kan du ställa frågor, dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras.

Som bonus får du gratis utbildning: genom att genomföra din egen CellReset-kur kvalificerar du dig till att bli Livsviktscoach. Jag och mitt  cellRESET team hjälper dig sedan vidare med allt du behöver för att kunna hjälpa andra människor till bättre hälsa.

Du kan förstås läsa mer om detta, se videos och lyssna på när jag berättar om cellRESET på min webbsida www.digitalhalsan.se

Vill du jobba med mig och lära dig mer om cellRESET, näring och kost?

Klicka på länken och sänd mig din intresseanmälan,  jag söker några stycken som vill få bättre hälsa på olika sätt och dela med sig av den till andra människor

Hälsningar

Susanne Barkvik

/din hälsocoach och näringsrådgivare

PS/ Sänd din intresseanmälan till susanne.barkvik@digitalhalsan.se