Kost och Hälsa

Vitaminer och mineraler för Restless-legs

Har du tänkt på vad mycket symtom på krämpor vi har?

Var till en vårdcentral nu under semestern för att ta lite prover och fastnade i entrén på vägen därifrån. Där fanns en hel kartong med smarta tips för vad du gör när du har fått en hel del av dina krämpor. Det är ju skitbra tänker jag med en gång. Ett perfekt ställe att får reda på det och få lite tips. Jag börjar genast att bläddra i dem för att läsa och få recept för mina krämpor.

Alla får ju någonting, någon gång så allt kan man ju inte hålla koll på men om man också fick mer av dem tipsen med sig skulle man ju faktiskt kunna tänka till lite istället.  Jag tog förstås en bibba broschyrer av lite allt möjligt med mig hem eftersom jag tycker det är intressant att läsa och se vad man skriver. Kunde hitta en broschyr om vitaminer och mineraler som ju är en faktor man kan ta och undersöka för att förebygga en del krämpor. I många av broscyrerna finns det bra med tips. Känner  du förresten till Willis- Ekbom Disease – WED är? Jo det kallas  också Restless legs. En vanlig åkomma som många kan gå med utan att vara behandlad för det.  Den kan uppstå i andra kroppsdelar också vilket ger ett stort hinder i vardagen. Brukar fungerar när du rör på dig men så fort du blir stilla så börjar det kännas.

Har du myrkryp i benen?

Jag kom genast att tänka på många av dem som jag träffar som har dessa myrkryp i benen och pirrningar och som störs rejält under sömnen, som blir väldigt hjälpta av en av de bästa mineral och vitaminkomplex  jag känner till. Det är så att tillskott av järn, vitamin B12 och Folsyra kan vara tillräckligt för att reducera symptomen. Det kan finnas andra bakomliggande faktorer också. Och det stämmer väl överens med de erfarenheter jag har bland mina kunder. Enkelt att testa mineral och vitaminer  först innan man ger sig på starkare saker. Och för att inte få denna bakomliggande brist kan man se till att boosta sig innan.

Här kan du läsa mer om Restless-legs

Här kan du läsa mer om Mineralkomplexet

Här kan du läsa mer om Vitaminerna

Vitaminer och mineraler för hela familjen

Din hälsocoach

//Susanne