Smidigare o slätare hud

Celluliter- så blir du snabbt av med dem

Så snabbt kan du bli av med celluliter och få slätare smidigare hud på lår, rumpa.

För en tid sedan började jag testa CC Cel Plus och medföljande lotion. Jag har länge gått med begynnande åderbråck och bristningar på benen och ville testa. Celluliter- så snabbt kan du bli av med dem, själv har jag klarat mig från dem,  men risken finns ju alltid att de dyker upp med åren. Tänkte jag vill berätta lite om varför jag tycker du ska testa dem. För mig har förändringar skett där bristningarna blivit svagare i färgen och huden på låren är smidigare efter ca 1 månads användning. Men förstås ska jag testa mer för att dela med mig av mina erfarenheter.

CC Cel Plus har blivit en storsäljare i hela Europa så nu står folk på kö för att få tag i dem, så även jag själv. Men är du intresserad kan du lägga en förbeställning här så blir du först med att få veta när det finns i lager här i Sverige

Varför är detta bra för mig?
Du upplever snabbt en  smidigare och mer balanserad hud, samt fastare konturer med den nya CC-Cel-Plus från FitLine och BeautyLine!

Hur använder jag det?
Lotion: Applicera på drabbade områdena på morgonen och på kvällen och massera in försiktigt.
Kapslar: ta 2 kapslar per dag, utan att tuggas med tillräcklig mängd vätska (1 kapsel på morgonen och en kapsel på kvällen)

Vad är det som gör förändringen hud?
Det har en kombination av ingredienser som L-Carnitin, CLA, Yoyoba, etc. och detta naturligtvis på basen av NTC.

Vilka resultat ger det mig?
Smidigare hud,  bristningar får svagare konturer eller försvinner, celluliter försvinner, fastare hud mm. Helt enkelt måste du själv testa för att se resultat på just Dig.  Kika på bilden och se fler resultat på Facebook, Digitalhälsan

Är det bra att kombinera CC-Cel in med andra produkter?
Självklart! Optimal Set från FitLine är ett perfekt komplement till CC Cel Plus Set. Din kost och motion spelar stor roll i förändring så kombinera allt detta tillsammans för allra bästaresultat.

Här kan du läsa vad celluliter är och varför vi får dem

Gör din beställning här så blir du först med att veta när den finns i lager

På bilden ser du viss skillnad på celluliter. Följer du Digitalhälsa på Facebook kan du se mer bildresultat.

Ha en solig dag!

Susanne Barkvik

Digitalhälsan