Uncategorized

Midsommar den vackraste årstiden i Sverige

Midsommar är den vackraste tiden på året jag vet

Midsommar och sommaren  ger mig så mycket kraft och energi och livet känns lättare. För mig betyder midsommar att det är lättare att bära kläder som inte sitter åt och håller kroppen gömd,  att se och känna solen mot huden är en underbar känsla, att se och få uppleva ljuset i naturen, att känna dofter från alla sommarblommor  själv älskar jag pioner. Jag älskar att gå i skogen och suga i den gröna klorofyllfärgen som är så starkt grön att det nästan värker i ögonen.

Härliga långpromenader

Jag njuter av att ta långpromenader och inte behöva vara rädd för att halka utan kan ta ut stegen ordentligt. Jag älskar att cykla och känna vinden i mitt ansikte. Jag älskar att  åka båt i skärgården och se det vackra blå havet. Jag har mitt paradis i Söderbärke där vi njuter av stunder av återhämtning och för att samla energi. Här skapar jag mina tankar och energier extra mycket. Igår var den vackraste kväll jag någonsin sett, den vill jag dela med dig med denna bild. det är vyn över norra sjön Barken.

Vill önska dig en underbar midsommar och var du än är i världen så fånga dagen och dela gärna med dig av vad du har för känsla av din midsommar.

Kram från mig till Dig!

Susanne