Uncategorized

Att jobba med hälsa gör en glad

Tänk vad glad man blir när kunder berättar hur de känner sig när de har gjort en förändring med kosten, träningen eller livsstilen överhuvudtaget. Hade en mamma här för en tid sedan vars 14 åriga son dricker  våra kosttillskott för att ha helt enkelt måste. Han kan nästan inte äta några grönsaker överhuvudtaget och så har det varit sedan han var liten  När han började att träna med två olika sporter under veckorna märkte han själv och familjen att han blev så oerhört trött, Han orkade knappt hålla sig vaken innan middagen var klar, började sova oroligt och var helt slut när han vaknade. Efter en månads intag av optimalset förbättrades sömnen direkt, han vaknar nu pigg och glad på morgonen och är full av energi. Nyligen så blev det av olyckliga omständigheter så att han inte kunde ta sin kvällsdrink med mineraler på en hel månad för man helt enkelt glömde bort dem. Så nu kontaktade de mig akut för att få ta i mineralerna för nu hade samma symtom kommit tillbaka med trötthet, sömnsvårigheter och håglös blick i ögonen.

Bjöd på en drink direkt

Så fort mamman och sonen kom såg jag hur trött han såg ut, fick han en mineraldrink direkt  och sedan åkte de hem. Han fick en till drink innan träning och ytterligare en innan läggdags. Morgonen därpå fick jag ett sms från hans mor som sa att det var helt otroligt för nu vaknade en pigg kille, med pigga ögon och som återigen kände att han var på banan.  Konstaterande är att för honom som tränanr så mycket behöver han definitivt extra mineraler för att känna att han återhämtar sig,

Barn som inte gillar grönsaker

För barn som har svårt att äta grönsaker kan det absolut vara av värde att ta kosttillskott med vitaminer och mineraler för att slippa bråka och tjata om grönsaker man har svårt att få i sig. Låt det ta den tid det tar att vänja sig vid grönsaker men komplettera med kosttillksott för att minska risken för brister. Det är en smidig lösning för att hålla en optimal hälsa och slippa en massa krämpor.

Tips på mineraler

Artikel om mineralbrister

KAMPANJ!

Nu erbjuder vi dig 50% på startavgiften som gör det enkelt och snabbt  för dig att starta upp din business. Startpaketet är 5 st set av Optimalset för endast  2988 kr (Normalpris 5800 kr).  Du kan direkt starta din egen försäljning och får  hjälp av mig och mitt team. Du får tillgång till alla våra redskap, webbmaterial och support och hjälp att komma igång direkt.  Du bestämmer sedan själv hur mycket du vill jobba. Deltid, heltid det är ditt beslut. Du får dessutom egen hälsa på köpet.

Ha en bra dag!

Hälsningar

Susanne

PS/ Vill du veta mer sänder du mig bara ett mail till  Ja jag vill veta mer om att jobba med hälsa