Uncategorized

Påskgodis

Varför är det så att vi äter så enorma mängder med godis under påsken?

Själv kände jag häromdagen ett visst motstånd till allt detta godis som ställs fram i hyllrader nu till påsk. Kunde ändå inte motstå att köpa lite ändå, bara för att man brukar göra det till påsk. Jag ska äta mitt inköpta godis på påskafton! Vilken blir din dag? Men MÅSTE vi äta så mycket godis? Är det någon som tvingar oss att vräka i oss? Eller kan man faktiskt bestämma sig för att det räcker med lite grann?

Jag valde nu att köpa lite till mig själv,  men av tradition måste man ju köpa mer för att ha lite hemma ifall det kommer påskkärringar på besök. Eller ska man kanske börja där redan, att inte ge dem en massa godis utan andra nyttiga saker istället? Lite frukt kanske? Vad tror du de små påskkärringarna säger då? kan se deras ledsna miner framför mig.

Som tur är gjorde jag en 28 dagars cellRESET kur för dryga månaden sedan och känner ett stort motstånd till att inta sött och salt som finns i mycket av det vi äter. Jag känner att jag blivit immun och det känns riktigt bra i kroppen. sötsuget är borta och salt har jag nu insett att det finns så mycket färska kryddor som ger samma goda smak. cellRESET,  det är en metabol kur som balanserar blodsocker, hormoner, kolesterol, blodtryck mm.

Läs mer om cellRESET här

Ha en fortsatt fin påsk och vi ses och hörs snart igen!

Tjingeling!

Susanne

Digitalhälsan