Uncategorized

Digitalhälsan på Super Sport Event

En kväll med spännande saker om kost och träning

Så var kvällens event på ett super sport event på  Salming Concept Store över för denna gången.  Har inlett ett väldigt fint samarbete med SportHälsa . Superkul att träffa så många hälso och sport intresserade människor på en och samma plats.

Det blev en fullspäckad intensiv kväll med massor av erbjudanden och spännande föredrag. Själv hade jag hjälp av min affärskollega Ingela som hällde upp mineraldrinkar på löpande band. Mineraler i en combo som är bra ex. eter träning för att öka kroppens återhämtningsförmåga eller för att erbjuda en bättre kvalitét på sömnen.

För dig som var där vet hur många vi var och att det blev varmt framme vid scenen och när man skulle stå framför alla oss utställare. Jag fick möjlighet att stå på scenen och berätta om Kropps scanning som är väldigt intressant och som har en unik möjlighet att mäta balansen mellan kropp och själ. Under kvällen kunde vi inte genomföra någon scanning för man skall sitta lite lugnt och vara lite lugns själv för att detta ska bli ett  resultat som visar kroppens normalstatus, så nära man kan komma sitt normaltillstånd i vila.  Just nu håller jag på att boka in dem som vill testa scannern, och de som var där får göra det kostnadsfritt första gången.

Vad är det som är bra med en Kropps scanning?

Jo det som är bra med VitalScan är att den passar alldeles utmärkt göra en scanning innan man ska göra en förändring med ex. kosten, träningen, behandlingar, intag av vitaminer mm för att sedan göra en uppföljning efter 3, 6 12 månader. Du får då en referens för hur status ser ut just nu och hur du kan gå vidare i din hälsoplan. Smart eller hur?

Vi fick förmånen att lyssna på Ulrika Davidsson som berättade om sin nya bok AB-noll metoden där hon pratade om hur vi kan äta efter vår blodgrupp. Det var intressant och kan svara på en del frågor om varför olika personer som följer exakt samma kostprogram kan få helt olika resultat. Vi har helt enkelt olika förutsättningar och det ligger delvis till grund i våra olika blodgrupper. På hennes sida får du lite tips på olika produkter som är bra och mindre bra för din blodgrupp.

Vann du tävlingen?

Digitalhälsan hade en tävling och den som vann första priset för en  VitalScanning Komplett scanning med fördjupning på vägning, mätning av BMI, BMR, mm blev Robin Ejby så till honom säger vi Grattis!

Det andra priset med en enkel Kropps scanning vann Marianne Rangart och till henne säger vi också Grattis!

Men inte nog med det! Då efterfrågan just nu är så stor erbjuder jag alla som var på plats en Gratis Kropps scanning. Du har fått ett personligt mail. Och om du inte vill scanna dig själv så får du gärna rekommendera det till någon annan som vill göra scanningen kostnadsfritt. 

OBS! länka bara detta blogginlägg vidare och bjud in din vän till det om du själv inte vill pröva det. På sidan till höger kan du också prenumerera på något av mina nyhetsbrev → 

Kolla in vilka som var där! För dig som nu var på eventet, eller ändå är nyfiken på vad som hände på kvällen kan se det här  Mingelbilder Kropps scanning på SalmingeventDigitalhälsan

Artiklar skrivna av Digitalhälsan

Det kan vara mineralbrister

Enkla tips för en hälsosammare vardag

Kropps scanning

På sidan till höger kan du prenumerera på något av mina nyhetsbrev  

Ha en fin dag och vi ses och hörs snart igen!

Tjingeling!

Susanne

Digitalhälsan

 

 

PS/Vill du hjälpa mig?

Jag vet att det finns så många människor som letar efter råd och stöd och eftersom jag så gärna vill dela med mig av min kunskap om Kost och Hälsa till människor får du gärna dela med dig av det jag har att förmedla till en vän, en släkting, en familjemedlem, granne mm som vill veta mer om hur man kan förbättra sin hälsa. Med värme säger jag tack för din hjälp.