Uncategorized

Föredrag på Salming concept store

 

I morgon blir en spännande kväll med föredrag på Salming Concept Store- kom och lyssna på vad Kroppsscanning är!

Imorgon den 7 mars är  Digitalhälsan och jag själv på plats på Salming Concept Store på Kungsgatan 19  i Stockholm med både som föreläsare och utställare och kommer att berätta om Vital Scan- bodymindscanning. Kvällen körs i samarbete med tidningen  Sport och Hälsa  där jag också skrivit några artiklar. Kommer du dit kommer du att få höra mer om kroppsscanning,   som är en unik metod och en  helt ny möjlighet att mäta balans mellan kropp och själ och som också ger dig en visuell bild av hur din hälsa ser ut här och nu.

Om du läst på vår webbsida om Kroppsscaning så erbjuder vi dig den möjligheten att mäta före och efterresultat om det så att du gjort en  kostomläggning, ökat din träningsintensitet, börjat med en diet eller ett nytt kosttillskott.  Varje livsstilsförändringar som du gör kan då ge dig ett svar på att du är på rätt väg. För många av oss  är just detta svårt  att veta om  det verkligen gör skillnad om det är så att vi inte känner förändringar. Och även om vi både ser och känner förändringarna är en scanning ett mått på hur stor eller liten förändringen blivit. Tillsammans med andra mätmetoder kan kroppsscanningen vara ett första steg att göra en bodymindcheck.

Välkommen till After Work och läs mer vad som händer under kvällen. Du kan anmäla dig till kvällens event här: Anmäl dig till: info@sporthalsa.se, fri entré men begränsat antal platser.

Vi kallar det en kroppsscaning-check

Scanningen  ger helt enkelt en check, ett svar på hur denna förändring har påverkat din kropp. Förslagsvis gör man en scanning före och sedan 3- 6 månader efter ditt förändringsprogram och då får du själv hjälp att tolka dina resultat och du själv får svar på  hur du ska lägga upp din framtida plan.

Själva scanningen tar bara 6 minuter. Du svarar på frågor innan och vi sätter mät elektroderna på kroppen och vi mäter ditt hjärtats slag.  Efter scanningen får Du får du en individuellt anpassad rekommendation med träning, kost och dina resultat av och eller behov av vitaminer eller mineraler. Vi hjälper dig att tolka resultatet och vill du ha fortsatta råd gör vi upp en plan.

I nästa blogginlägg kommer jag berätta  mer hur kvällen blev och du får se lite bilder.

PS/ kanske ses vi! Och om du inte hinner hit kan du boka en helt egen tid. Skicka ett mail till susanne.barkvik@digitalhalsan.se

Hälsningar

Susanne Barkvik

Digitalhälsan

Digitalhälsan

 

 

Tips på artiklar!

Maten som optimerar din hälsa sid 39

Trött och Hängig- det kan bero på mineralbrist, sid 37