Kost och Hälsa

11 tips för en hälsosammare vardag

 

 – Många som vill förändra sin livsstil vet inte var de ska börja.

I senaste numret av Livsstilsmagasinet Sport och Hälsa kan du läsa om “Maten som optimerar din Hälsa”. Susanne ger också 11 enkla tips för en hälsosammare vardag.

Nedan kan du läsa ett kortare utdrag ur texten. Publicerad 2016-01-14

– Många som vill förändra sin livsstil vet inte var de ska börja. Kosten är en faktor som har stor påverkan på vår hälsa. Äta är något vi gör varje dag men för många är det svårt att veta hur man ska äta. Vad är egentligen bra mat? Många tror att de äter bra mat men egentligen är den näringsfattig och innehåller mycket socker. I dag är vi stressade, vi hinner inte stanna upp och reflektera över hur maten vi stoppar i oss påverkar vår kropp, säger Susanne Barkvik, näringsrådgivare på Digitalhälsan.

”Alla är olika”
Som näringsrådgivare möter Susanne många som vill ha hjälp med kosten för att förbättra sin hälsa. Vissa vill gå ner i vikt, andra vill bli av med krämpor och många tränar hårt men får inte de resultat de önskar.

Här är länken till hela artikeln

Under våren kommer Digitalhälsan medverka i hälsoevent, mässor och hålla föredrag om Kost och Hälsa i olika delar av landet.  Massor med erbjudanden medföljer alltid ett föredrag. Boka tid under våren!
Ha en fin vinter så länge!
Susanne, din närings och hälsocoach på
Digitalhälsan
0705349017

 

Följ min blogg med Bloglovin