Gå ned i vikt

Träning träning träning

Nytt år och nya träningslöften

Så har nu ett nytt år startat och förstås medför det en massa löften som vi människor lovar oss själva att genomföra. En av de vanligaste är att börja träna. Du har säkert hört det på radion, läst i pressen och följt en massa inlägg på sociala medier om detta. Vi kan lätt bli stressade av allt detta men det är en god idé att faktiskt ta sig tid och planera detta. Lika svårt är det att veta vad man ska välja för träningsform, hälsokur, rätt mat, och om man behöver kosttillskott. Eftersom jag själv är näringsrådgivare och hälsocoach som är detta frågor som är mig varmt om hjärtat och jag hjälper dig gärna att komma tillrätta med dina frågor. Men vänta inte för länge, ett år går så fort.

Så hur har du nu tänkt att ditt träningsår ska se ut?

Just nu erbjuder jag därför 30 min gratis telefonrådgivning kring dina frågor om Kost och Hälsa. Sänd mig ett pm här på mailen eller klicka på ett inlägg. Då kommer en popupsida fram där du skriver ditt namn och telefonnummer. Vi kommer överens om tid som passar dig för samtal.

Du har också möjlighet att starta din träning hemma om det är så att du känner att du inte har tid eller vill träna på gym. Just nu finns det möjlighet att anmäla sig till starten av Fitnessfighten som startar imorgon den 4 januari. Känner du att det är andra program som passar dig bättre är du förstås välkommen att börja träna vilket program du vill. Jag erbjuder även här rabatter på träningsprogram i World of Shape som är min partner i “digital träning”. Kika in på de programmen vi har att välja på.
Du får 20% rabatt genom att skriva rabattkoden SUSANNE20 ( Om du inte fått din rabatt skicka mig ett mail så ordnar vi det. Klicka här och se programutbudet

För egen del ska jag starta året med att göra Livsstilsprogrammet CellRESET (som du kan läsa mer om här på sidan). cellRESET är en hälsolkur som startar om cellerna och som tar bort överskott av salt och socker i kroppen. Är du intresserad att göra en grundligare rensning i kroppen är denna intressant. Sedan ska jag samtidigt träna i programmen i World of Shape.

Jag hade en artikel i Sport Och Hälsa den 16 december och där skrev jag bla om kosten och alla dieter. I nästa inlägg får du läsa vad jag skrev.

Ha en fantastisk start på ditt nya hälsoår!

Din hälsocoach Susanne